Finalisten puntenklassementen bekend

page.jpg

Onze finalisten voor het puntenklassement zijn bekend.

Op 30 april werd de laatste voorronde gespeeld voor het puntenklassement en kennen we de spelers die op dinsdag 28 mei de finale mogen spelen. Het werd in reeks 1 en reeks 2 nog een spannende eindstrijd, terwijl het in reeks 3 al lang uitgemaakt was wie de finalisten zouden worden.

In Reeks 1 spelen Peter (96 ptn), Frank (84 ptn), Sharline (72 ptn) en Nick (68 ptn) de finale. Zowel Glenn (66 ptn) als Athan (66 ptn) komen een fractie tekort om zich finalist te mogen kronen. Maar ook Guido (64 ptn) en Bart (62 ptn) komen net wat tekort.

In Reeks 2 spelen Petra (106 ptn), Mira (76 ptn), Noel (72 ptn) en Laurens (70 ptn) de finale. Enkel Yvan (66 ptn) valt net uit de top 4, terwijl Petra een gigantische voorsprong had op de rest.

In Reeks 3 spele Shauni (116 ptn), Karel (100 ptn), Danny (86 ptn) en Davinia (82 ptn) de finale. De rest volgt op een aanzienlijke afstand waardoor het niet echt spannend werd.

Op dinsdag 28 mei spelen deze mensen dus de finales. De eerste ronde worden er 2 games met hcp gespeeld. De speler die na deze ronde 4de eindigt valt af. De overige 3 spelers gaan de strijd aan voor de finaleplaatsen door 1 game met hcp te spelen. De speler die na deze ronde 3de eindigt valt af. Dan hebben we de echte finale die wordt beslist in 1 game met hcp. De speler die het beste scoort is winnaar van het puntenklassment in zijn of haar reeks.

Bij afwezigheid van een finalist zal automatisch de volgende in de stand worden toegevoegd.

Succes aan alle finalisten!

Scroll naar boven