Happy 2024

2024.gif

Beste leden en sponsors,

Een gelukkig nieuwjaar en vooral een goeie gezondheid. We staan weer aan het begin van een jaar vol verrassingen. Een jaar vol bowlingplezier, een jaar vreugde met familie en vrienden. Ieder van ons zal weer een aantal uitdagingen op het pad zien passeren. De ene al wat uitdagender dan de ander, maar of we slagen zal volledig van onszelf afhangen. Be positive en ga ervoor!

Ook de Brugsche Bowling Club zal terug wat uitdagingen hebben. De uitdaging om onze werking in goede banen te leiden. De uitdaging om elk lid tevreden te houden. De uitdaging om onze sponsors te motiveren om ons terug te steunen en om als bestuur nieuwe sponsors aan onze club te binden. Ook het afgelopen jaar was voor ons bij momenten alsof we van de weg afweken, maar we bleven positief en doorgaan. Doorgaan omdat we wisten dat het goed kwam. Maar hey, we doen het omdat we willen dat jullie het goed hebben in onze club. Dus gaan we ook in 2024 er terug vol tegenaan om onze geliefde bowlingclub en onze sportieve leden het beste voor te schotelen. Want dat is wat wij doen!

Sponsors, heel belangrijke mensen voor een club zoals de onze. Ook voor hen is het een uitdaging om hun budgetten rond te krijgen en dan nog een klein stukje over te houden om onze club te steunen. En waarom zouden ze uberhaupt een club als die van ons steunen? Misschien omdat ze geloven in wat we doen, omdat ze geloven dat onze leden een goeie werking verwachten en moeten krijgen.

Wat staat er zoal nog te gebeuren binnen de Brugsche Bowling Club? Een paar uitdagingen, das een feit.En 1 van die uitdagingen dat zijn de 5 cirkels… Inderdaad, de O.S. in Parijs. De sportdienst wil zorgen dat Brugge ook in 2024 sportiever dan ooit wordt. Het vraagt aan de Brugse sportverenigingen om iets op poten te zetten met een link naar de OS. En als Brugse sportclub zijn we hierop ingegaan.

Nog zo’n uitdaging die we willen aangaan is “Goed Gespeeld”

Een programma van VRT en De Chinezen. Het leek ons wel leuk om onze club in de picture te plaatsen tijdens een spelprogramma ivm sport. Een spelprogramma over sport en door sport.

Als we aanvaard worden met onze bowlingsport, dan zal er een opname gebeuren in ons bowlingcenter waarbij er sportteams, waaronder wij, het tegen elkaar opnemen in de bowlingsport.

We hebben ook nog de UitPas die uitgaat van Stad Brugge waar we iets mee willen doen.

Ook op de dag van de sport op ’t zand zullen we weer present zijn, met een meer uitgewerkte stand.

Zoals je ziet beste leden en sponsors van de Brugsche Bowling Club, we zitten niet stil en proberen om ten eerste onze club met een stevige voetafdruk op de kaart te zetten en ten tweede onze sport levendig te houden en hopelijk nog wat bekender te maken bij het brede publiek.

 

Scroll naar boven