Nieuwjaarsreceptie

Happy New Year,

Zo zal het klinken op onze 2de nieuwjaarsreceptie van de Brugsche Bowling Club.

En we zorgen deze keer voor een unieke locatie. Het mag al eens wat anders zijn dan een doodgewone bowling, waar we elkaar soms niet goed verstaan door het gekletter van kegels, het gedonder van ballen die over de banen rollen, de te luide muziek. Kortom, we zijn op zoek geweest om jullie en unieke locatie voor te schotelen, waar we op ons gemak het glas kunnen heffen op 2024.

Op vrijdag 5 januari zouden wij graag met jullie het nieuwe jaar willen inzetten, met een goe glas derbij en wat knabbelingskes. En ‘t kost junder niks, das wok nie slicht é!

Vanaf 19u heten we jullie welkom in Ottentic, te Brugge. Een unieke, rustieke locatie, waar een combinatie is gemaakt van de goeien oude tijd en een hedendaags karakter.

Ottentic is gelegen aan het beursplein, in de Hauwerstraat (naast het voormalig politiekantoor).

Parkeren kan je doen in de ondergrondse parking van het Zand (het 1ste uur is gratis). Ofwel kan je ook parkeren op de gratis parking aan de Bevrijdingslaan (ong. 15min wandelen), of parkeren in de straten rondom (maar ook betalend en weinig plaats). Of wie kan, kom met de fiets of te voet.

Inschrijven voor 15 december, zodat we ook een beetje weten wat we moeten voorzien om jullie een aangename avond te bezorgen. Inschrijven kan via deze link.

Scroll naar boven