MAANDPRIJS DECEMBER

prijs-20-dec-1.jpg winnaars-20-dec-0.jpg

MAANDPRIJS DECEMBER

 

Deze liga stond in het teken van Kerstfeest. 🎄  De leden werden dan ook gevraagd om hun kerstmuts en/of -trui aan te trekken en zo de kerstsfeer op de banen te brengen. 🧑‍🎄

Om kans te maken op de maandprijs kregen de leden een kerstboom die men bingo-gewijs moest vol krijgen.

Op o.a. de kerstballen stonden enkele combinaties genoteerd die zij moesten proberen te gooien. Er waren gemakkelijke combinaties te gooien maar ook een paar moeilijke met o.a. 1-1, split-spare, 3-3. Een hele uitdaging dus!

Diegene die de meeste combinaties kon inkleuren op zijn kerstboom won een mand gevuld met typisch Italiaanse Kerst-lekkernijen.

Bij de Jeugd waren enkel 2 spelers aanwezig. De winnaar werd Guillaume met 4 ingekleurde combinaties. Lemalian kon er 2 gooien.

In de reeks Dames B werd een overwinning voor Katrien met 6 combinaties. Shauni en Davinia konden respectievelijk 3 en 2 combinaties inkleuren.

Aangezien er bij de Dames A slechts 2 speelsters kwamen opdagen beloofde het een strijd te worden tussen de twee. Mirandolina schoot direct uit de startblokken maar gaandeweg kwam Sharline aansluiten. Toch kon Mira de overwinning binnenhalen met 6 combinaties, 1 meer dan Sharline.

Bij de Heren C was de overwinning voor Noël die een begenadigde avond had. Hij kon 7x kleuren op de kerstboom. Geert D. en Danny hadden elk 4 combinaties, gevolgd door Karel en Geert A. met 2.

In de categorie Heren B was Stephen gebrand op een overwinning. Toch had hij moeite om de juiste combinaties te gooien en eindigde op 4 gekleurde kerstballen, samen met Laurens en Franky. Voor de winst werd een gevecht met 2 spelers. Uiteindelijk won Björn verrassend met 6 combinaties achtervolgt door Dimitri met 5.

In de hoogste categorie Heren A werd, mede door ervaring, een strijd verwacht tussen de toppers. Dirk, Marc R. en Nick bleven steken op 3 combinaties. De overige 4 spelers bleven gedurende 2 games in elkaars buurt. Bart, Guido en Glenn behaalden elk 6 ingekleurde combinaties. Frank zette in het 3e game nog een eindsprint in door nog 3 combinaties te vervolledigen en de overwinning binnen te halen met een totaal van 8.

PROFICIAT AAN IEDEREEN 👏

Scroll naar boven