Brugsche Bowling Club

Een gezellige bowlingclub voor jong en oud in Brugge, waar zowel de bowler die voor de fun wil spelen als zij die hogere verwachtingen ambiëren in de bowlingwereld.

Laatste nieuws

Ook jij kan ons steunen

Weet je al dat je de Brugsche Bowling Club het hele jaar door financieel kan steunen wanneer je online shopt? En dat zonder dat het jou ook maar één cent extra kost, hé.

Gewoon door eerst via Trooper te passeren en daar door te klikken naar één van de meer dan 1.000 webshops die de Brugsche Bowling Club met veel plezier een stukje van jouw aankoopbedrag schenken. Klik even op onderstaande banner om meer te weten te komen.

Hartelijk dank (men vertelle het voort)

Save the day

Club
Frank Vandorpe

TROOPER

Hey lid van Brugsche Bowling Club, Met de eindejaarsperiode voor de deur komen wijn of bubbels goed van pas. Ideaal om cadeau te doen, maar

Lees meer>>>
Uitslagen
Frank Vandorpe

Maandprijs November

Voor de maandprijs van november had sponsor KIM BLOMME INSURRANCE voor elke winnaar een pakketje met o.a. een cinematicket en versnaperingen aangebracht. Er werd een

Lees meer>>>
Club
Geert

Nieuwjaarsreceptie

Happy New Year, Zo zal het klinken op onze 2de nieuwjaarsreceptie van de Brugsche Bowling Club. En we zorgen deze keer voor een unieke locatie.

Lees meer>>>

Onze sponsors

Onze hoofdsponsors

Schermsponsor

Mediasponsor

Maatschappelijke zetel: Rolweg 97 8000 Brugge. IBAN: BE78 0689 3488 2286

Ondernemingsnummer: 0801.349.761 – RPR Gent – Afdeling Brugge

Scroll naar boven